Entreprenad Live, Vi ställer ut på mässa!

Entreprenad Live 2019, 12-14 september

Vi satsar framåt och ställer ut på mässa vid Ring Knutstorp.

Entreprenörer som besöker entprenad live mässan.Entreprenad Live är en regional mässa för proffs inom bygg- och anläggningsbranschen med fokus på entreprenad och bestående av utställning, provkörning, seminarier och upplevelser. Vår monter är 908 vilket är nära provkörningsområdet.

Min målsättning med att ställa ut på mässan är att skapa förutsättningar för bra affärer och nya marknader genom inspirerande möten och relationer. Entreprenad Live är en komplett mässa för entreprenadbranschen. I samband med att jag besökte Ring Knutstorp kom en journalist och gjorde ett reportage om våra förväntningar kring mässan. Klicka er vidare för att läsa om detta här:

här hittar du vår monter 908
Besök vår monter 908

Huvudmålgruppen för mässan är våra kunder entreprenörerna som jobbar på fältet. De skall på nära håll få chansen att få en komplett presentation av vad leverantörer till branschen har att erbjuda. Ett mässbesök på Entreprenad Live skall inspirera, bygga relationer, generera affärer och vara en positiv upplevelse. När man går hem skall man längta till nästa Entreprenad Live. Entrén för besökare är kostnadsfri, seminarierna är kostnadsfria och parkeringen är kostnadsfri.

Komplett mässa med alla typer av produkter, tjänster och lösningar på Sveriges bästa eventarenor för entreprenadbranschen. En annan viktig målgrupp är alla de bolag som levererar produkter och tjänster till entreprenörerna. I en effektiv och positiv miljö skall man kunna träffa nya kunder och serva befintliga.

Utställarmålgrupper
Entreprenadmaskiner, grävmaskiner, lastmaskiner, minigrävare, kompaktlastare, teleskoplastare, vibratorer, vägmaterial, dräneringsmaterial, laser-/laserinstrument, håltagnings- och demoleringsutrustning, grönytemaskiner, kranar, liftar, liftar, fordon, reservdelar & verktyg, uthyrning och utbildning.

Vi hoppas på fint väder och hoppas att ni kommer och hälsar på i vår monter 908

 

För mer information kring vår monter och mässan klicka er vidare här

Se även detta.

Seko, arbete på väg

Arbete på väg – Med fara för livet, en rapport från SEKO

Arbete på väg -Med fara för livet, en rapport från SEKO I början av sommaren …