farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.
farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.
Search
Close this search box.
midsommar trafiksäkerhet sänk farten

Midsommarhälsning med trafiksäkerhet

Kära kunder,

Vi hoppas att detta brev når er i god tid inför den kommande midsommarhelgen. Vi ville ta tillfället i akt att önska er en riktigt glad och fridfull midsommar, fylld av skratt, glädje och härliga stunder tillsammans med era nära och kära.

Midsommar är en tid då vi samlas för att fira den ljusaste dagen på året och njuta av den vackra svenska sommaren. Det är en tid för lekar, dans runt midsommarstången och att njuta av läckerheter som sill, färskpotatis och jordgubbar. Vi hoppas att ni får möjlighet att koppla av och njuta av dessa traditioner på bästa möjliga sätt.

Samtidigt vill vi också uppmana er att vara extra försiktiga och uppmärksamma när ni färdas i trafiken under denna högtid. Midsommarhelgen innebär ofta att många människor är ute och reser, vilket kan leda till ökad trafik och trängsel på vägarna. 

Vi vill passa på att tacka er för ert fortsatta förtroende och stöd. Utan er skulle vi inte vara där vi är idag. Er lojalitet och support betyder mycket för oss och vi är tacksamma att ni väljer att vara en del av vår kundfamilj. Vill ni också vara först med det senast rekommenderar vi er att anmäla ert intresse till vårt nyhetsbrev. Vi strävar alltid efter att erbjuda er bästa möjliga service och vi ser fram emot att fortsätta att göra det även framöver.

Glad midsommar!

Vänliga hälsningar,

Proni AB 

midsommar för ökad trafiksäkerhet midsommartrafik farthinder, hastighetsdisplay och vägbom