farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.
farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.

Så här gör du om du behöver skicka tillbaka varan.

returpolicy och återbetalning köpevillkor

Bilden föreställer en leverans utanför vårt lager. Nedan finner ni information för hur returer och regler för öppet köp som gjorts från oss via vår hemsida www.farthinder.net, telefon eller på annat sätt. Ägare av företaget är

Proni AB (556456-1016)
Litorinavägen 19
26977 Torekov, Sverige

1. Öppet köp & ångerrätt i 14 dagar

Du som kund hos oss Proni AB har 14 dagars öppet köp/ångerrätt. Öppet köp och ångerrätt gäller inte för specialbeställda varor* (Se punkt 8) Du har rätt att öppna förpackningen och undersöka varan i den utsträckning som krävs för att bedöma om du är nöjd med den. Varan måste vara i oförändrat skick för att du ska kunna ångra köpet. Alla eventuella tillbehör måste finnas med vid returen samt originalemballage till Proni AB

Vi accepterar returer för berättigade produkter, med undantag för specialtillverkade produkter såsom tryck eller skräddarsydda varor.

Returer måste initieras inom 14 dagar från leveransdatumet.

Returer måste skickas tillbaka till oss per post via exempelvis Postnord, DHL, Schenker.

Kunden ansvarar för fraktkostnaderna för returen.

Adress för returer är:

Proni AB, farthinder.net

SE 556456-1016

Litorinavägen 19

26977 Torekov, Sverige

För att vara berättigad till retur måste produkten vara i nyskick. Produkten bör vara oanvänd, oskadad och i sitt originalförpackning.

En återbetalningsavgift på 10% av produkternas pris kommer att dras av från återbetalningsbeloppet. Denna avgift täcker kostnaderna för att behandla returen och återställa produkten.

För att initiera en retur, vänligen kontakta oss på order@farthinder.net

Ange dina beställningsuppgifter, anledningen till returen och begär ett returautorisationsnummer (RMA)

Märk tydligt RMA-numret på utsidan av paketet när du returnerar produkten.

När vi mottar den returnerade produkten och verifierar dess skick, kommer vi att behandla återbetalningen. Återbetalningar kommer att utfärdas inom 14 dagar till det ursprungliga betalningssättet som användes vid köpet.

Var vänlig och notera att det kan ta fler arbetsdagar för att återbetalningen ska synas på ditt konto

Specialtillverkade produkter, inklusive tryck eller skräddarsydda varor, är inte berättigade till retur, om de inte levererades skadade eller defekta.

Om du mottar en skadad eller defekt produkt, kontakta oss omedelbart. Vi kommer att ordna med en ersättning eller återbetalning, beroende på ditt önskemål. Observera: Vår returpolicy kan ändras utan föregående meddelande. För den senaste informationen om returer, vänligen besök vår webbplats eller kontakta vårt kundsupportteam.

Vi uppskattar din förståelse för vår returpolicy och samarbete med att följa de angivna riktlinjerna. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta vårt kundsupportteam. Vi finns här för att hjälpa dig.