farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.
farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.

Returpolicy 

Annullering, uppskjutning och returnering

Annullering och uppskjutning av leverans av ordern kan endast ske efter föregående avtal och mot debitering av Proni AB:s omkostnader. Lagervaror tas endast i retur efter föregående avtal och endast mot debitering av en avgift. Returnering sker på köparens räkning och risk. Specialutarbetade varor eller speciellt anskaffade varor tas inte i retur. Vid retur skickas det till vårt lager:

Proni AB

Litorinavägen 19

26977 Torekov

Sverige

Bifoga returformuläret, där du även skriver ditt ordernummer och ditt ärende (t.ex. annan produkt, pengar tillbaka).  När du returnerar varorna bör du se till att de är bra förpackade. Du är ansvarig för paketet tills vi mottagit leveransen till ovanstående adress. Spara därför postkvitto och de spårningsnummer du får av transportföretaget. Kostnader som uppstår i samband med att du returnerar, åligger dig som kund.

Återbetalning
När vi har tagit emot varan, kontrollerar vi den och återbetalar beloppet till samma konto som du använde när du betalade ditt köp.

Vänligen notera:
Du kan helt eller delvis förlora din köpesumma om produkten använts eller testats.
Värdet på produkten kan ha gått förlorade på grund av:

  • Du har använt varan.
  • Varan har blivit skadad, när du har haft ansvar för den.
  • Du har hanterat varan på ett annat sätt än vad det var nödvändigt för kunna  avgöra vilken typ, kapacitet och funktion.
  • Du har brutit varans plombering, original emballage eller liknande.

 

Om produktens värde försämrats, gör vi en särskild bedömning om den använda produkten kan säljas till annan. Vid en eventuell nedskrivning av värdet får du inte tillbaka hela summan.

Reklamationsrätt

Alla varor och paket som vi skickar är besiktigade. Skulle det ändå vara något fel på produkten vill vi att du omedelbart kontaktar med oss via mail order@farthinder.net.

Proni AB ansvarar och ersätter om det är något fel på varan. Proni AB tar inte ansvar för fel som du har orsakat, till exempel om du inte har följt skötselanvisningar eller om du har vanvårdat varan.

Upptäcker du en defekt på varan, ska du reklamera inom “skälig tid”. Du kan reklamera genom att skicka ett mail till order@farthinder.net. Beroende på situationen kommer du att få information om hur vi går vidare.