farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.
farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.

Fraktvillkor för Proni AB (556456-1016)

Välkommen till Proni AB!

Nedan finner du våra fraktvillkor som styr alla leveranser av våra produkter till våra kunder. Vi ber dig vänligen att läsa igenom dessa villkor noggrant innan du gör en beställning hos oss.

 

  1. Leveransmetoder och Tider

1.1 Proni AB erbjuder olika leveransalternativ som kan variera beroende på din plats och den produkt du beställer. Leveransalternativen och deras uppskattade leveranstider anges vid tidpunkten för beställningen. Observera att dessa tider är uppskattade och kan variera beroende på faktorer utanför vår kontroll.

1.2 Om det inträffar förseningar som påverkar leveranstiden kommer vi att göra vårt bästa för att informera dig om detta i förväg.

 

  1. Fraktkostnader

2.1 Fraktkostnader varierar beroende på leveransmetod, destination och den totala ordervikten. Fraktkostnaderna kommer att visas vid tidpunkten för beställningen och måste betalas innan leveransen skickas.

 

Olika standardfrakter vi har är följande:

Mått

Vikt

Pris

Mindre paket (reflexvästar)

Vikt mindre än 2 kg

195 kronor

Mått mindre än 150x50x50cm (paket)

Vikt mindre än 35 kg

395 kronor

Mer än 150x50x50 cm (system)

Vikt mer än 35 kg

980 kronor

Vägbommar

 

1450 kronor

Gatusandlådor

 

980 kronor (kan inte sampackas)

2.2 Vid eventuell retur av produkter i enlighet med vår returpolicy kommer fraktkostnaderna för returen normalt att vara kundens ansvar.

 

  1. Leveransdestination

3.1 Proni AB levererar normalt sett till adresser inom Sverige. Om du önskar leverans till en annat land, vänligen kontakta vår kundtjänst för att diskutera möjligheterna och eventuell extra fraktkostnad.

 

  1. Mottagande av Varor

4.1 Vid mottagande av dina varor är det ditt ansvar att noggrant inspektera produkterna och notera eventuella skador eller brister. Om du upptäcker några problem, vänligen kontakta oss omedelbart.

4.2 Du eller någon du har auktoriserat måste vara tillgänglig vid den angivna leveransadressen för att ta emot paketet. Om ingen är tillgänglig kan detta leda till en försenad leverans eller extra kostnader.

 

  1. Internationella Leveranser

5.1 För internationella leveranser kan det finnas ytterligare tullavgifter, skatter eller importavgifter som är kundens ansvar. Proni AB har ingen kontroll över dessa avgifter och kan inte förutse deras belopp. Det är kundens ansvar att kontrollera och betala dessa avgifter om de är tillämpliga.

 

  1. Kontaktinformation

6.1 Om du har frågor om våra fraktvillkor eller din leverans, vänligen kontakta vår kundtjänst på 0370-123 83 eller kontakta oss här

https://www.farthinder.net/kontakt/