Om oss

gösta nilsson värnamobryggan
Grundaren av familjeföretaget

Plasticprodukter, PRONI AB är ett familjeföretag som tänker på er säkerhet.

Proni AB är ett familjeföretag som grundades 1963 av Brandmästare Gösta Nilsson i Värnamo. Vi har  funnits som företag i över 50 år för ökad trafiksäkerhet.

Starten till plasticprodukter var ett resultat av att Gösta (se bilden till vänster) upptäckte att brandslangarna gick sönder på grund av den påfrestning som blev då fordon körde över dem. Han tog därför fram ett antal artiklar vilka vi idag kallar för Värnamo Originalprodukter och erbjöd dessa produkter till andra personer med liknande behov. Här kan vi exempelvis nämna våra slangbryggor men också våra brunnslocköppnare vilka båda är unika i sitt slag och de bästa på marknaden. 

För oss är det viktigt att ni är nöjda och det är därför många av våra kunder är nöjda med servicenivån. Vi anstränger oss extra för ett bra resultat vilket återspeglar sig i återkommande kunder såväl som nya. 

Grunden i företaget är våra originalprodukter men vi är en del av marknaden som utvecklas både då det kommer till automatiserade och digitala produkter. Se vårt breda utbud av spännande produkter. 

 

.