farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.
farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.

Om oss

gösta nilsson värnamobryggan
Grundaren av familjeföretaget

Plasticprodukter, PRONI AB är ett familjeföretag som tänker på er säkerhet.

Proni AB är ett familjeföretag som grundades 1963 av Brandmästare Gösta Nilsson i Värnamo. Vi har  funnits som företag i över 60 år för ökad trafiksäkerhet.

Starten till plasticprodukter var ett resultat av att Gösta (se bilden) upptäckte att brandslangarna gick sönder på grund av den påfrestning som blev då fordon körde över dem. Han tog därför fram Värnamo Slangbrygga som än idag håller högsta kvalitet in sitt respektive område.  

Värnamo Originalprodukter är kvalitetsprodukter för kunder som uppskattar kvalitet. Se exempelvis våra slangbryggor och inte minst Sveriges första Farthinder men också våra brunnslocköppnare vilka båda är unika i sitt slag och de bästa på marknaden. 

För oss är det viktigt att ni är nöjda och det är därför många av våra kunder är nöjda med servicenivån. Vi anstränger oss extra för ett bra resultat vilket återspeglar sig i återkommande kunder såväl som nya. 

Grunden i företaget är våra originalprodukter men vi är alltid intresserade av nästa steg. Just nu handlar mycket om automatiserade och digitala produkter.

Klicka runt på vår hemsida eller kontakta oss för nya spännande samarbeten! 

plasticprodukter pronis historia sedan 1963