farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.
farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.
Search
Close this search box.

Vanliga frågor (FAQ) – PRONI AB (556456-1016)

Här har vi sammanställt några vanliga frågor och svar för att hjälpa dig att få en bättre förståelse för vårt företag och våra produkter/tjänster. Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

 

  1. Vad är Proni AB?

Svar: Proni AB är ett familjeföretag som grundades redan 1963 i småland. Vi erbjuder produkter för sänkt hastighet och ökad säkerhet. Vi var först i Sverige med farthinder och kombinerar ett urval av våra egna originalprodukter med

 

  1. Hur kan jag göra en beställning?

Svar: Att göra en beställning hos oss är enkelt. Besök vår webbplats, bläddra bland vårt sortiment och lägg produkterna du vill köpa i din varukorg. När du är klar med ditt val, gå till kassan, fyll i dina kontakt- och leveransuppgifter samt betalningsinformation, och slutför din beställning. Det går också bra att ringa in er beställning eller kontakta oss via vårt kontaktformulär.

 

  1. Vilka betalningsmetoder accepterar ni?

Svar: Vi accepterar vanligtvis betalningar mot faktura. I det fall ni saknar nödvändiga organisationsnummer går det även bra med banköverföringar med förskottsbetalning.

 

  1. Vad är er returpolicy?

Svar: Vi erbjuder en returpolicy som ger dig möjlighet att returnera oöppnade och oskadade produkter inom 10 dagar från mottagningsdatumet. Vid retur står kunden för fraktkostnad vilket sker med Schenker, DHL eller på annat sätt till vårt lager. Specialgjorda produkter och kundanpassade lösningar returneras ej.

 

  1. Hur fungerar er leveransprocess?

Svar: När din beställning har behandlats och skickats från vårt lager, kommer du att få en bekräftelse via e-post som inkluderar leveransinformation och spårningsnummer. Du kan använda detta nummer för att följa din leverans i realtid.

 

  1. Vad gör jag om jag har problem med min beställning?

Svar: Om du upplever några problem med din beställning, inklusive skador på produkter eller felaktig leverans, vänligen kontakta vår kundtjänst på 0370-123 83 eller vårt kontaktformulär https://www.farthinder.net/kontakt/

 

Vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig och lösa eventuella problem.

 

  1. Kan jag ändra eller avbryta min beställning efter att jag har lagt den?

Svar: Vi strävar efter att behandla beställningar så snabbt som möjligt. Om du vill ändra eller avbryta din beställning, kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt, och vi kommer att försöka hjälpa dig om det är möjligt.

 

  1. Hur kan jag kontakta er kundtjänst?

Svar: Du kan kontakta vår kundtjänst genom att ringa +46(0)370 123 83, epost order@farthinder.net eller vårt kontaktformulär: https://www.farthinder.net/kontakt/

Vårt team är tillgängligt för att svara på dina frågor och ge support under våra öppettider.

 

  1. Finns det någon sida för produktinformation

Till flera av produktkategorierna har vi en egen sida för frågor och svar.

https://www.farthinder.net/faq-farthinder/

https://www.farthinder.net/vagbommar-regler/

 

Sidorna uppdateras succesivt så titta runt på vår hemsida för ytterligare information.

Vi har också flera produktfilmer och information till flera produkter.

Hittar ni inte vad ni söker så kontakt Peter Allard som är produktspecialist på 0703 888 883 eller peter.allard@proni.se