Fartskylt din fart

Fartskylt Din fart

Fartskylt din fart mät farten i realtid och ge uppmaning till att sänka hastigheten. Kör du i rätt hastighet möts du av hastigheten i  trevligt grön färg. likt ett trafikljus. Få uppmaning direkt vid för höga hastigheter. Hastigheten visas i ilsket rött färg likt ett trafikljus, en direkt uppmaning för sänkt hastighet.

Håll trafiken i schack och öka trafiksäkerheten med en elektronisk hastighetsdisplay från oss på Proni AB! Vår avancerade fartskylt är den perfekta lösningen för att på ett effektivt sätt reglera hastigheten på vägarna och förhindra överträdelser.

Våra elektroniska hastighetsdisplayer är utformade för att vara tydliga, synliga och lättförståeliga för förare. Genom att visa den aktuella hastigheten på ett stort och tydligt sätt hjälper våra fartskyltar till att påminna förare om att följa hastighetsbegränsningarna. Använd fartskyltar vid skolor, bostadsområden eller arbetsplatser för att förhindra olyckor. Skydda fotgängare och andra trafikanter med fartskylt.

Våra skyltar är garanterat tydliga och synliga både dag och natt. De är konstruerade för att vara väderbeständiga och tåla Sveriges tuffa väderförhållanden.

Flexibilitet och ökad säkerhet med Fartskylt din fart

En av de största fördelarna med vår elektroniska hastighetsdisplay är dess flexibilitet och möjlighet att anpassa.  Detta gör att du kan anpassa fartskylten efter de specifika trafikförhållandena och förändringar i hastighetsgränser.

Beställning av en elektronisk hastighetsdisplay från Proni AB är enkelt och smidigt. Dessutom erbjuder vi högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser, och vår kundtjänst finns alltid tillgänglig för att hjälpa till med eventuella frågor eller önskemål du kan ha. Vi strävar efter att ge dig en problemfri och tillfredsställande upplevelse. Det är därför vi har så många återkommande kunder.

Avslutningsvis se till att du tar kontroll över hastigheten och ökar trafiksäkerheten med vår elektroniska hastighetsdisplay, fartskylt din fart. Investera i säkerhet och gör skillnad på vägarna redan idag!

Endast ett sökresultat