farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.
farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.
Search
Close this search box.
beastportal för enkel fakturering

Beastportalen, byggbranschens gemensamma portal.

beastportalen underlättar för byggbranschen

Beastportalen en gemensam plattform för Byggbranschen

Vi är anslutna till Beastportalen vilken är en gemensam portal för enklare fakturering mot byggbranschen. Om du som kund hos oss är ansluten till denna portal underlättas administrationen genom denna digitala portal.

Genom den här portalen når vi dessa kunder:

 

Beijer Byggmaterial AB

Beijer Byggmaterial AB är en svensk rikstäckande bygghandelskedja som finns på ett 60-tal orter, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Förtetagets kundgrupper är stora och små byggföretag samt privatpersoner. Företaget omsätter ca 5 miljarder SEK och har 1 200 anställda.

JM AB,

JM AB är projektutvecklare, byggherre och byggentreprenör av bostäder och bostadsområden. Företaget grundades 1945 som John Mattsons Byggnads AB av byggnadsingenjören John Mattson. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder med tyngdpunkt på storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. JM omsätter 13 miljarder och har cirka 2 529 anställda. Huvudkontoret ligger på Gustav III:s boulevard 64 i Solna.

NCC

NCC Aktiebolag är ett svenskt multinationellt bygg- och fastighetsföretag. Huvudägare är Nordstjernan AB. NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden, men bolaget har även verksamhet i Tyskland och Baltikum. Koncernkontoret återfinns i Solna. Tomas Billing är styrelseordförande i NCC-koncernen.

Peabbyggbranschen bjärehalvön karta

Peab AB (Paulsson entreprenad aktiebolag) är ett svenskt bygg- och anläggningsföretag med en omsättning på omkring 50 miljarder kronor och en personalstyrka på cirka 15 000 anställda. Företaget har sin huvudsakliga verksamhet i Norden. Peab har cirka 130 kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret ligger i Förslöv i Skåne. Inte långt från Torekov där vi på Plasticprodukter har vårt lager.

Ramirent AB

Ramirent är ett svenskt företag som bedriver uthyrning av maskiner och utrustning till såväl byggindustri som övrig industri samt offentlig sektor och privatpersoner. Katalogen innefattar produkter som t.ex. grävmaskiner, personalvagnar och skyddshjälmar. Företaget erbjuder även tjänster som behovsanalys & planering, konstruktionsberäkningar, besiktningsprotokoll och olika utbildningar. År 2017 hade bolaget 717 personer anställda varav två kvinnor och två män satt i styrelsen.

Skanska

Skanska AB är en multinationell byggkoncern baserad i Stockholm. Skanska bildades i Malmö 1887 under namnet AB Skånska Cementgjuteriet (SCG) som ett dotterbolag till Limhamnsbaserade cementproducenten Skånska Cement AB och tillverkade cementprodukter. Nuvarande namn etablerades 1984 som en följd av den alltmer internationella verksamheten. Gunnar Hagman är VD för Skanska Sverige och Anders Danielsson för hela koncernen.

Svevia AB

Svevia AB ursprungligen Vägverket Produktion är ett fristående statligt bolag med verksamhet i hela Sverige. Svevias affärsidé är att bygga och sköta om Sveriges vägar och infrastruktur.

Zengun AB

Zengun är en av de ledande byggentreprenörerna i Stockholm. Företaget driver byggprojekt på uppdrag av välkända aktörer i fastighetsbranschen. Huvudfokus är kommersiella fastigheter, i portföljen finns även bostadsprojekt och projekt inom offentlig sektor. Att enbart bygga åt fastighetsägare är ett medvetet val som särskiljer Zengun från konkurrenter. Antalet medarbetare i koncernen är ca 200 och nettoomsättningen på årsbasis är knappt 2 miljarder.

 

Vi vill underlätta för er, läs gärna mer kring Beastportalen här!