farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.
farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.
Sök
Stäng denna sökruta.
biltema pollare anpassning

Biltema, Installation av Pollare

Biltema - Hela familjens varuhus

Säkerheten på stora varuhus och offentliga områden är av yttersta vikt, och en effektiv metod för att förhindra olyckor och styra fotgängar- och fordonstrafik är installationen av pollare och metallstolpar. Ett framstående exempel på detta är vår nyligen genomförda installation på Biltemas varuhus, där vi levererade och anpassade stolpar för att öka säkerheten mellan olika våningar.

Ökad säkerhet hos Biltema

På Biltema tog vi oss an utmaningen att skapa en säkrare miljö för både kunder och personal. Genom att installera skräddarsydda pollare, kunde vi effektivt förhindra olyckor och skapa tydliga gränser för fordonstrafik, samtidigt som vi bibehöll en inbjudande atmosfär för fotgängare. Vår anpassade lösning för Biltema inkluderade inte bara standardinstallationen av stolpar, utan vi genomförde även specifika kundanpassningar för att säkerställa att de uppfyllde varuhusets unika behov och estetiska krav.

Företag och offentligt utrymme

Om ert företag eller offentliga utrymme också behöver höja säkerhetsnivån, erbjuder vi ett brett utbud av pollare och metallstolpar som kan anpassas för att möta era specifika behov. Våra produkter är idealiska för att skapa säkra och väldefinierade områden för fotgängare och fordon, oavsett om det gäller varuhus, parkeringsplatser, gågator eller andra offentliga ytor.

Anpassade lösningar

Vår kategori av pollare och cykelställ innehåller lösningar för alla typer av utrymmen och behov. Från fasta och avtagbara pollare till flexibla och designanpassade alternativ, vårt sortiment säkerställer att ni kan hitta den perfekta produkten för att skydda och organisera era utrymmen effektivt. Varje produkt är designad för hållbarhet, funktionalitet och estetik, vilket garanterar att de inte bara uppfyller era säkerhetsbehov utan också kompletterar er plats visuella uttryck.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa er att skapa en säkrare och mer funktionell miljö med våra högkvalitativa pollare och metallstolpar. Låt oss tillsammans arbeta för att skapa säkra och välkomnande utrymmen för alla era besökare och medarbetare, precis som vi gjorde för Biltema.