farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.
farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.

Säkerställ säkerhet på Camping

Att säkerställa säkerheten på campingområden är avgörande för en positiv upplevelse för alla campare. Med en ökande mängd fordon och fotgängare inom dessa områden, är det viktigt att ha rätt utrustning för vägsäkerhet på plats. Vår produktportfölj, innehållande hjulklossar, farthinder, och vägmärken, är specifikt designad för att möta behoven hos campingplatser och bidra till att skapa en säker och njutbar miljö för alla besökare.

Rätt utrustning höjer säkerheten

Hjulklossar är ett måste för alla campingplatser, eftersom de effektivt förhindrar oavsiktlig rörelse av fordon, vilket är särskilt viktigt i lutande terräng som ofta förekommer i campingmiljöer. Våra hjulklossar är tillverkade av robusta material som garanterar lång hållbarhet och pålitlighet, vilket ger campare och personal ett extra lager av säkerhet.

Anpassa hastigheten

Farthinder spelar en kritisk roll i att kontrollera fordonshastigheter på campingområden. Med barn och vuxna som ofta rör sig fritt över området, är det viktigt att hålla fordonshastigheterna nere för att förhindra olyckor. Våra farthinder är designade för att vara både effektiva och diskreta, med målet att minska hastigheten utan att negativt påverka fordon eller orsaka onödig irritation för förare.

Vägmärken är ytterligare en viktig del av vår portfölj för campingplatser. De tillhandahåller nödvändig information och vägledning för både förare och fotgängare, vilket bidrar till att underlätta säker och effektiv trafikflöde inom campingområdet. Från skyltar som anger hastighetsbegränsningar till vägvisning och informationsskyltar, erbjuder vi ett brett utbud av vägmärken som kan anpassas för att möta specifika behov och krav.

Utöver dessa produkter, erbjuder vi även ett urval av andra vägsäkerhetslösningar anpassade för campingområden, inklusive signalutrustning, speglar för ökad sikt vid svåra korsningar, och gångvägssäkerhet för att ytterligare förbättra säkerheten för både fotgängare och fordon.

Vi hjälper dig

Vi förstår vikten av att välja rätt säkerhetsutrustning för just din campingplats, och vårt team av experter är här för att hjälpa dig att identifiera de bästa produkterna baserat på dina unika behov och förutsättningar. Genom att samarbeta med oss får du tillgång till högkvalitativa produkter och skräddarsydd rådgivning, allt för att säkerställa att din campingplats är så säker och välkomnande som möjligt.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att förbättra vägsäkerheten på din campingplats. Tillsammans kan vi skapa en tryggare och mer njutbar upplevelse för alla dina besökare.

Kontakta oss så hjälper vi dig!

camping farthinder hjulkloss vägmärken