farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.
farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.
Search
Close this search box.
idrottsförening och föreningsliv tillsammans

Idrottsförening

Förbättra Säkerhet och Träning på er idrottsförening med Våra Trafiksäkerhetsprodukter

Maximera Din Träning med Våra Flexibla Vägkonor

Idrottsföreningar använder våra vägkonor designade för att vara ett mångsidigt verktyg i varje idrottsförenings arsenal. Använd dem för att tydligt avgränsa träningsområden, dirigera löprundor men också som markeringshjälpmedel i bollspel. De är enkla att placera, flytta men också lagra, vilket gör dem perfekta för snabba övningar och effektiv träning.

Säkerhetsförstärkning Vid Föreningsevenemang

Planerar du en fundraiser eller ett öppet hus? Se till att all trafik och parkering är välorganiserad med vår avspärrning i form av kravallstaket och byggstängsel. Använd våra vägkonor för att skapa säkra gångvägar för besökare, avgränsa eventområden och säkra parkeringsplatser.

Ett smart sätt att försäkra både funktionärers och deltagares säkerhet.

Engagera och Skydda med Synliga Säkerhetslösningar

Våra produkter är inte bara praktiska utan också ett utmärkt sätt att visa att din förening tar säkerhet på allvar. Investera i våra flexibla men också nödvändiga trafiksäkerhetsprodukter för att höja kvaliteten på din förenings aktiviteter och stärka ditt community-engagemang. Gör din idrottsförening till en förebild i samhället genom att aktivt bidra till en säkrare miljö för alla medlemmar men också besökare. Utforska vårt fullständiga sortiment här och ta ditt första steg mot en säkrare och mer inkluderande förening idag.