farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.
farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.
Search
Close this search box.
entreprenad live vi ställer ut på mässa knutstorp

Mässa Entreprenad Live

Besök oss på Entreprenad Live monter 655F

Som en av marknadens ledande leverantörer av säkerhetsprodukter för entreprenadbranschen ställer vi ut på Entreprenad Live. Här kommer du kunna se våra nyheter och få möjligheten att ta del av unika erbjudanden.

Entrén till mässan är helt kostnadsfri, men alla besökare måste registrera sig.

Det gör du här: https://entreprenadlive.se/formular-massa/

Entreprenad Live Skåne 15-17 september 2022 på Ring Knutstorp

Utställaren Entreprenad Lives skapar en regional mässa i södra Sverige för proffs inom bygg- och anläggningsbranschen.

Målet med Entreprenad Live är att skapa förutsättningar för bra affärer och nya marknader genom inspirerande möten och relationer. Målet når vi genom starka partnerskap, samverkan med branschen och stor lyhördhet för kundernas behov och önskemål.

För året 2022 träffas vi på Motorbanan Ring Knutstorp vilket ligger på södersidan av det natursköna Söderåsen i Skåne. Ring Knutstorp är Sveriges bästa motorbanan med motoraktiviteter året runt. Aktiviteterna består i allt från stora banracing tävlingar, rallycross till historiska biltävlingar och nybils event.


När Entreprenad Live är på plats använder vi oss av en del motorbanans parkering. Ett gräsområde som har ändvänts för parkering i över 50 år. Området har under de senaste åren mer och mer anpassats för att passa Entreprenad Live. Fler gångar/vägar har anlagts, demo område har anlagts för att ge större möjlighet att tex. testa grävmaskiner samt på senare år har även en större grusplan anlagts.

Entreprenad Live 2022
arrangeras den 15 – 17 september på Ring Knutstorp i Skåne