farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.
farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.
Search
Close this search box.
parkeringsplats rullstopp, farthinder, shopping trafiksäkerhet

Parkeringsplats

Öka säkerheten och tryggheten på arbetsplatsen och parkeringsplatsen med våra trafiksäkerhetsprodukter

Som ett stort företag har du ett ansvar för att skapa en säker och trygg arbetsmiljö för dina anställda både inuti men också ute vid er parkeringsplats. Våra trafiksäkerhetsprodukter kan hjälpa dig att uppnå detta.

Farthinder är ett effektivt sätt att sänka hastigheten på fordon vid parkeringsplatsen. Detta kan bidra till att minska risken för olyckor, såsom fotgängare som blir påkörda eller fordon som kör av vägen.

Hastighetsdisplayer är ett bra sätt att uppmärksamma förare på att de kör för fort. Detta kan bidra till att få dem att sänka hastigheten och därmed öka säkerheten.

Våra trafiksäkerhetsprodukter är tillverkade av högkvalitativa material och är designade för att hålla under lång tid. Vi erbjuder också en garanti på alla våra produkter.

Kontakta oss idag för att få mer information om hur våra trafiksäkerhetsprodukter kan hjälpa dig att öka säkerheten och tryggheten på din arbetsplats och parkeringsplats.

Vad upplevde kunderna kring arbetsplatsen.

“Vi är mycket nöjda med våra trafiksäkerhetsprodukter från Proni AB. De har bidragit till att öka säkerheten på vår arbetsplats och vi känner oss nu tryggare när vi är på jobbet.” –  Tilda

“Snyggt att man kan få hastighetsuppmaningen i realtid men också anpassat efter oss med vår slogan inuti Hastighetsdisplayen, vi är nöjda” – Johan