farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.
farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.
säsongsprodukter snönät snökäppar

Vintern närmar sig, beställ idag!

Vintern närmar sig!

Beställ säsongsprodukter redan idag

Snart är det dags för vinter och kyla. Det är då det är dags att se till att du har alla säsongsprodukter som behövs för att hålla dig säker.

Snökäppar

Snökäppar är ett måste för alla som vill gå säkert i snön. De ger dig extra stöd och balans, vilket kan vara avgörande om du halkar. Våra snökäppar är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att vara bekväma att använda.

Gatusandlåda

En gatusandslåda är ett bra sätt att hålla gatorna säkra under vintern. Den hjälper till att samla upp sand och grus, vilket kan användas för att göra vägarna mer halkfria. Våra gatusandslådor är tillverkade av slitstarka material och är enkla att installera.

Snönät

Ett snönät är ett bra sätt att skydda ditt hus och dina byggnader från snö och is. Det förhindrar att snö blåser ut på vägen och kan även användas för att skydda träd och buskar. Våra snönät är tillverkade av starkt material och tål en tuff belastning.

Beställ dina säsongsprodukter redan idag

För att vara redo för vintern, beställ dina säsongsprodukter redan idag. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Klicka här för att se vårt utbud av säsongsprodukter

Eller kontakta oss direkt! 

Läs också