farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.
farthinder.net plasticprodukter originalet sedan 1963 fyller 60 år.
Search
Close this search box.
farthinder trafikverket enskild väg statsbidrag

Fartsänkning på väg med statsbidrag

Vill du minska hastigheten på din enskilda väg med statsbidrag och skapa en tryggare miljö?

Vi har de rätta lösningarna för dig. Hos oss hittar du effektiva farthinder och innovativa hastighetsdisplayer, som är skräddarsydda för att säkra våra vägar med statsbidrag.  Våra produkter, inklusive klassiska gupp och sidoförskjutningar, samt våra responsiva hastighetsdisplayer, är designade för att synbart och effektivt sänka hastigheterna. Dessa åtgärder är särskilt värdefulla på enskilda vägar där barn men också äldre ofta befinner sig i eller nära trafiken.

Stort utbud av Farthinder

Med vårt utbud av farthinder kan du försäkra dig om att fordon saktar ner till säkra hastigheter utan att orsaka obehag för förarna som följer hastighetsgränserna. Våra gupp är utformade enligt de senaste rekommendationerna för att minimera buller och vibrationer, medan våra sidoförskjutningar effektivt ändrar fordonens körmönster för att ytterligare minska hastigheten. Vår hastighetspåminnare, en digital skylt aktiverad av sensorer, visar hastigheten för förbipasserande fordon och uppmanar dem att sänka farten. Dessa skyltar är ett utmärkt verktyg för att kontinuerligt påminna förare om vikten av att hålla hastighetsgränserna, speciellt i områden med frekvent barn- och äldretrafik.

För att ytterligare förbättra säkerheten erbjuder vi också kompletta lösningar för märkning och synliggörande av farthinder. Från dubbelriktade varningsskyltar till pollare, våra produkter garanterar att varje farthinder är tydligt markerat för att maximera synligheten och säkerheten.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att skapa en säkrare vägmiljö.

Vårt team av experter är redo att ge dig en heltäckande lösning som skyddar det viktigaste: våra nära och kära på vägarna. Läs mer för de vanligaste frågorna och svaren här.